• Mandag - torsdag 8:00 - 16:00
  • Fredag 8:00 - 15:00
  • Alle hverdage 8:00 – 15:00

Om os

Mange ser et tandlægebesøg som noget "der bare skal overstås". Den holdning vil vi gerne lave om på

Hos os er du som patient i fokus. Det skal være en tryg og behagelig oplevelse at gå til tandlæge. Derfor vil vi rigtig gerne, at dit besøg ikke bare er noget du ser, som noget der "bare skal overstås". 

Hos os bliver du sat i centrum. Vi har tid og engagementet til at lytte til dig og hvad du fortæller os om din mund. Lider du af tandlægeskræk, tager vi som en selvfølge tingene i dit tempo. Gennem dialog og rolige omgivelser, er din tryghed vores mål. 

Alle vores tandlæger og tandplejere holder løbende deres uddannelse ved lige. Det sikrer dig, at dine tænder altid får den bedste behandling. Det er din tryghed, ligesom det også er vores tryghed. Vi arbejder altid proaktivt med at finde nye og mere skånsomme behandlingsmetoder. Dog ligger vi vægt på, kun at tilbyde gennemprøvede behandlinger. 

Hos os er der parkering på vores private parkeringsplads på bagsiden af bygningen. Kommer du med bus eller tog, er vores klinik kun få minutters gang fra Hurup station. 

Ring eller mail til os Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at bestille en tid, har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores behandlinger 97 95 10 40 info@sydthytand.dk